KOSÁR TARTALMA
Összesen: 0 Ft
Kosár FIZETÉS
HU  |  EN
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT hétfőtől péntekig 8-15 óra között: +36 20 210-9408   E-mail: info@quattrohunting.hu

Alternatív vitarendezés

ALTERNATÍV VITARENDEZÉSI TESTÜLET (ADR) AZ EURÓPAI UNIÓ LAKOSAI SZÁMÁRA

Tájékoztatunk, hogy fogyasztóként jogod van helyi ADR-hez fordulni olyan viták esetén, amelyeket közvetlenül a Quattro-val nem sikerült rendezned.

Mi az ADR?
Az ADR egy vitarendezési eljárás értékesítési vagy szolgáltatási szerződéses kötelezettségekből fakadó, az országon belüli és határokon átnyúló viták bíróságon kívül történő rendezésére az Európai Unión belüli kereskedő és fogyasztó között egy ADR entitás bevonásával, amely előáll egy javaslattal, vagy összehozza az érintett feleket a szívélyes megoldás elősegítése céljából.

Az ADR entitások bíróságon kívüli (nem-végrehajtói) entitások. Az ADR entitás semleges fél (azaz békéltető, mediátor, döntőbíró, ombudsman vagy panaszkezelő testület), amely segítségével a Quattro rendezi a vitákat, ha a fogyasztó ADR vitarendezést kér. Az ADR folyamat alacsony költségű, egyszerű és gyors eljárás, ezért előnyös mindkét fél számára, mert elkerülhetik a bírósági költségeket és a hosszadalmas eljárásokat.

Hogyan nyújthatok be panaszt ADR folyamat igénybevételével?
Ha panaszt szeretnél benyújtani, lépj kapcsolatba az ország ADR entitásával, lásd alább. Ez az ADR entitás választ is tud nyújtani a folyamattal kapcsolatos bármely kérdésre.

Budapesti Békéltető Testület*
Krisztina krt. 99.
Budapest, 1016  
Hungary

http://www.bekeltet.hu/

*Ez az ADR entitás az olyan országos ADR entitások tagja, amelyek megfelelnek az ADR irányelv (2013/11/EU direktíva a fogyasztói viták alternatív vitarendezéséről) kötelező érvényű minőségi előírásainak http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Quattro Trade Hungary Kft.
Sámsoni út 79. 
4033 Debrecen
Magyarország

Cégjegyzékszám: 09-09-025887

info@quattrohunting.hu

Kattints ide az Európai Bizottság Online vitarendezési weboldalához.

Scroll To TopScroll To Top
close