KOSÁR TARTALMA
Összesen: 0 Ft
Kosár FIZETÉS
HU  |  EN
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT hétfőtől péntekig 8-15 óra között: +36 20 210-9408   E-mail: info@quattrohunting.hu

Termék véleményezésének feltételei

A VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉSEKRE ÉS VÉLEMÉNYEKRE VONATKOZÓ FELTÉTELEK

Amennyiben a Vásárlói értékelés és véleményszolgáltatással bármely termékünkre vonatkozóan vásárlói véleményt küldesz be, a Quattro Jeans Hungary Kft. vállalat, továbbiakban: a „Quattro” számára nem kizárólagos, jogdíjmentes, globális engedélyt adsz bármely értékelésed felhasználásához marketing és/vagy reklámcélokra, nem kizárólagosan beleértve a webáruházunkat, a hírleveleket, a katalógusokat, az e-mail- és más vásárlói kommunikációt, az üzleti anyagokat és más marketingcélokat az adott termékre vonatkozóan.*

Emellett engedélyezed a  Quattro számára az értékelések és vélemények megjelenés előtti ellenőrzését. Csak olyan megjegyzéseket teszünk közzé, amelyek releváns információkat tartalmaznak egy termékről. Ide beletartozik többek között az is, hogy a Quattro nem tesz közzé általánosan illetlennek tartott megjegyzéseket, illetlen vagy tiszteletlen szöveget, vagy személyi azonosításra alkalmas információkat. Fenntartjuk a jogot bármely vásárlói vélemény bármikor történő törlésére.

Ezúton felmented a Quattro-t bármilyen és minden kötelezettség alól, hogy a szöveged felhasználásáért vagy az esetleges szellemi tulajdonjogokért fizessen neked a fentiek szerinti felhasználás esetén; továbbá ezúton felmented a Quattro-t és a Quattro nevében eljáró bármely személyt mindennemű igény, követelés és felelősség alól a vásárlói vélemények fent leírtaknak megfelelő felhasználása esetén. Fenntartjuk a jogot a Feltételek előzetes értesítés nélkül, bármikor történő módosítására.

Scroll To TopScroll To Top
close