KOSÁR TARTALMA
Összesen: 0 Ft
Kosár FIZETÉS
HU  |  EN
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT hétfőtől péntekig 8-15 óra között: +36303302066   E-mail: info@quattrohunting.hu
Főoldal Téli nadrágok Kantáros lesnadrág térdbetéttel 220/681/100

Kantáros lesnadrág térdbetéttel 220/681/100

79 990 Ft

A lesnadrág GORE-TEX® béléssel van ellátva, ami vízálló, szélálló és puha anyagot jelent. Ez a bélés segít megvédeni a nedvességtől és a szél ellen, miközben kényelmes és puha viseletet nyújt. A GORE-TEX® technológia biztosítja a vízállóságot és a légáteresztő képességet.

Az alacsony súrlódású anyag csökkenti a zajt és a súrlódást, így csendes és könnyű mozgást tesz lehetővé a vadászat során.

Az impregnált térdbetét extra védelmet és kényelmet biztosít a térdek számára. Ez az impregnált betét ellenáll a nedvességnek és a kopásnak, hogy megnövelje a nadrág tartósságát.

A cipzáros oldalzsebek késtartóval mindkét oldalon praktikus tárolási lehetőséget kínálnak a vadászfelszerelések vagy tartozékok számára. Ez a kialakítás könnyű hozzáférést biztosít az eszközökhoz.

Az erős, állítható gumis Quattro nadrágtartó a nadrág helyén tartását szolgálja, így biztosítva a megfelelő illeszkedést és kényelmet.

A levehető, cipzáros hátmelegítő extra kényelmet nyújt hidegebb időjárási körülmények között. Levehető kialakítása lehetővé teszi annak használatát a szükség szerint.

Ez a lesnadrág kiváló választás lehet a vadászathoz, mivel kombinálja a GORE-TEX® bélés vízállóságát és szélvédelmét a kényelemmel és tartóssággal. A különböző részletek, mint az impregnált térdbetét, a cipzáros oldalzsebek késtartóval és az állítható nadrágtartó, tovább növelik a funkcionalitást és praktikumot. A levehető hátmelegítő pedig extra kényelmet nyújt a hidegebb időjárásban.

Kérem válasszon színt és méretet!
  • Szín:
Adja meg derékbőségét:
Hogy mi is ellenőrizni tudjuk, hogy a megfelelő méretet választotta-e ki, kérjük, mérje meg egy meglévő nadrágjának a derekát, és írja be a számot:

 cm


KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK


Scroll To TopScroll To Top
close