KOSÁR TARTALMA
Összesen: 0 Ft
Kosár FIZETÉS
HU  |  EN
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT hétfőtől péntekig 8-15 óra között: +36303302066   E-mail: info@quattrohunting.hu
Főoldal Mellények Steppelt vadászmellény 300/787/100

Steppelt vadászmellény 300/787/100

34 990 Ft

A viselet bal mellrészén töret vagy adóvevő walkie talkie tartó található. Ez a kialakítás lehetővé teszi, hogy könnyen és biztonságosan rögzítse az adóvevőt vagy a walkie talkie-t, és mindig kéznél legyen, amikor szükség van rá.

A viselet vállrészén plusz erős anyag található. Ez az erősített anyag extra védelmet nyújt a vállaknak és a terhelésnek kitett területeknek. Ez növeli a viselet tartósságát és hosszabb élettartamot biztosít.

A belső anyaga mikropolár, ami puha és meleg réteget biztosít a viseletben. A mikropolár anyag kellemes tapintást és kiegészítő melegséget nyújt a viselője számára.

A viselet anyaga 100% poliészter, amely tartós, könnyen kezelhető és gyorsan szárad. Ez az anyag kiválóan alkalmas olyan viseletekhez, amelyek rugalmasságot, kényelmet és biztonságot igényelnek.

A mellény steppelt kialakítással rendelkezik, ami díszítővarrással ellátott, ami nemcsak esztétikai értéket ad, hanem további melegséget és vastagságot biztosít a ruhadarabnak.

Ezek a jellemzők egy olyan biztonsági viseletre jellemzőek, amelyet rugalmas, kényelmes és funkcionális kialakítással terveztek. A töret vagy adóvevő walkie talkie tartó lehetővé teszi az eszköz biztonságos és praktikus tárolását, míg az erősített vállrész extra védelmet nyújt. A mikropolár belső réteg pedig kényelmet és melegséget biztosít a viselője számára.

Kérem válasszon színt és méretet!
  • Szín:

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK


Scroll To TopScroll To Top
close