KOSÁR TARTALMA
Összesen: 0 Ft
Kosár FIZETÉS
HU  |  EN
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT hétfőtől péntekig 8-15 óra között: +36303302066   E-mail: info@quattrohunting.hu
Főoldal Pólók Gyerek póló 101/128/29

Gyerek póló 101/128/29

4 900 Ft

Az anyagösszetételben a pamut dominál, ami kényelmes és lélegző tulajdonságokkal rendelkezik. Az esetleges viszkóz hozzáadása puhaságot és egyéb texturális jellemzőket adhat az anyagnak.

A póló 1:1 bordás kötésű keskeny nyakszegéllyel rendelkezik, amelybe 5% elasztán keveredik. Az elasztán hozzáadása a nyakszegélyhez rugalmasságot és jobb illeszkedést biztosít a pólónak.

A vállak megerősítése érdekében váll vállszalagot alkalmaztak. Ez a megerősítés fokozza a póló tartósságát és segít megelőzni a vállak eldeformálódását.

A póló szilikonos kezeléssel rendelkezik. Ez a kezelés lehetővé teszi, hogy a póló felülete simább és puha tapintású legyen. Emellett a szilikonos kezelés segíthet a póló könnyebb tisztításában és gyűrődésmentességében.

Az oldalvarrás nélküli kialakítás a póló egyszerűbb és tisztább megjelenését eredményezi. Ez a stílusos megoldás lehetővé teszi a póló sima és könnyed viselését.

Ezek a jellemzők egy kényelmes és stílusos pólóra utalnak, amely különböző anyagösszetételekben elérhető. A pamut alapanyag biztosítja a légáteresztő és kényelmes viseletet, míg a részletek, mint a bordás nyakszegély, váll vállszalag és szilikonos kezelés, hozzájárulnak a póló minőségéhez és megjelenéséhez.

Kérem válasszon színt és méretet!
  • Szín:

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK


Scroll To TopScroll To Top
close